Teknovation Logo
robot

 
  • Claus Geleff og det øvrige Microturn-team var i sving ved det velbesøgte åbent hus-arrangement i de strømlinede og moderne rammer i Humlebæk.

22. juni 2018, kl. 10:47 

Smukke rammer inspirerer

teknovationNr. 9 - 2018   Hos det tidligere HLM Automatdrejeri, nu Microturn, i Humlebæk er forsommerens flytning og navneskift nu kommet lidt på afstand, og hverdagen er ved at genindfinde sig på den flotte industrivirksomhed.


Microturns Flytning til et større, nyopført domicil, lidt tættere på motorvejen i Humlebæk blev markeret i slutningen af maj med stort åbent hus, hvor kunder, samarbejdspartnere, leverandører og øvrige venner af huset havde lejlighed til at se den moderne og strømlinede virksomhed i festligt lag.

Direktør og hovedaktionær Claus Vejby Geleff er glad for rykket til de opgraderede rammer, og har samtidig valgt at ændre firmanavnet til Microturn, for at understrege, hvad virksomheden laver.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Microturn, er automatdrejning af emner, selv emner, der er så små, at det er svært at se dem med det blotte øje, og endnu sværere at skelne spån og emner.

Emnerne er eksempelvis til anvendelse i høreapparater, ure og medicinske redskaber såvel som til brug i øvrige Hightech-industrier.

Microturn er således i stand til at producere komplekse emner med en diameter på helt ned til 0,1 millimeter, og har specialiseret sig i at imødekomme kundernes ønsker i forhold til selv vanvittigt små dimensioner, særlige materialer og ekstrem præcision, påpeger Claus Geleff:

”Den særlige afdeling med bearbejdning af emnerne direkte fra tråd, som vi har samlet på den indsatte første sal, er vores primære niche. Det er velsagtens også det førende sted i Norden, at få udført de små emner i rette kvalitet og antal,” siger Claus Geleff.

Læs hele den spændende reportage i online-udgaven ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik