Teknovation Logo
robot

 
  • QuickTechs i-42 Ultimate-center er en af de løsninger fra den taiwanesiske producent, som CNC-Nordic har forventninger om at at få ind på det danske marked.

21. juni 2018, kl. 08:03 

Nu også QuickTech hos CNC-Nordic

Taiwanesiske QuickTech supplerer nu spanske Nicolás Correa, taiwanesiske Tongtai og ligeledes taiwanesiske Apec i maskinprogrammet hos CNC-Nordic, der tidligere på året blev etableret af Jan Sørensen, Ertech ApS, og svenske Jonas Lovén.


Det går stærkt i disse uger hos CNC-Nordic, som aktuelt har føjet endnu et fabrikat til maskinprogrammet, i form af taiwanesiske QuickTech, der blandt andet omfatter centre til fuldautomatiseret automatbearbejdning fra stang og Multitasking i op til 14 akser.

QuickTech supplerer forhandlingen af spanske Nicolás Correa og taiwanesiske Tongtai, der også omfatter ligeledes taiwanesiske Apec i koncernen, i hele Skandinaven hos CNC-Nordic, som er etableret af Jan Sørensen, Ertech ApS, og svenske Jonas Lovén, og åbner showroom i Hedensted efter sommerpausen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi vil gerne supportere de partnere, som vi har lavet aftaler med optimalt. Samtidig ser vi også en åbning for at kunne varetage interesser for nicheproducenter, hvor det skandinaviske marked bare ikke er stort nok til at bære en agent, der alene arbejder for producentens interesser”.

Et salg hvert andet år i Sverige, og måske hvert 3. eller 4. år i Finland, Norge eller Danmark, batter måske ikke rigtigt, men samlet, så bliver det til en mere kontinuerlig samarbejdspartner for producenten, understreger Jan Sørensen:

"Vi er i færd med at etablere vores showroom, som vil være i drift efter sommerpausen, så man her i Hedensted, kan se de maskiner, som vi tror vil interessere fortrinsvis danske kunder,” siger Jan Sørensen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik