Teknovation Logo
robot

 
  • Jensen Metal vil videreføre aktiviteterne som Ny Silkeborg Maskinfabrik, en afdeling af Jensen Metal, meddeler CEO Søren Strunge.

18. juni 2018, kl. 17:57 

Jensen Metal bag Ny Silkeborg Maskinfabrik

Jensen Metal A/S fra Hasselager meddeler, at man med virkning fra den 18. juni har købt konkursboet efter Silkeborg Maskinfabrik A/S, og dermed overtager de store dele af aktiviteterne, der videreføres som Ny Silkeborg Maskinfabrik, en afdeling af Jensen Metal.


Jensen Metal har købt konkursboet efter Silkeborg Maskinfabrik A/S, og overtager dermed store dele af aktiviteterne og de fleste af medarbejderne, ligesom man fortsætter fra den hidtidige adresse i Silkeborg.

Det bliver som "Ny Silkeborg Maskinfabrik A/S”, som under netop dette navn, bliver en afdeling af Jensen Metal i Hasselager, meddeler CEO Søren Strunge.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den hidtidige daglige leder af Silkeborg Maskinfabrik, Frank Torhus, har sagt ja til at fortsætte under den nye ejer, hvor man vil koncentrere sig om ikke mindst maskinbearbejdning.

”Jeg er yderst tilfreds med, at Frank Torhus har valgt at fortsætte som daglig leder af vores afdeling "Ny Silkeborg Maskinfabrik A/S”," fastslår Søren Strunge.

Dermed er vejen banet for at videreføre de traditionsrige forretninger, som har tegnet virksomheden gennem mange år, påpåeger han videre, og understreger at Jensen Metal har købet af aktiviteterne med forretningsmæssigt sigte:

”Købet af aktiviteterne skal være med til at øge omsætningen i Jensen Metal i Danmark. Det er jo ingen hemmelighed, at den danske jern- og metalindustri fortsat er udfordret, så vi kigger nøje på, hvad der kan styrke vores aktiviteter i Danmark”, siger Søren Strunge.

Jensen Metal i Hasselager tilbyder alt fra laserskæring til de mere komplekse løsninger i rustfrit stål og aluminium og udfører tillige maskinbygning for en række kunder. Arbejdsområderne dækker blandt andet 3D-produktionsforberedelse med kosteffektive løsninger for øje, laserskæring, kantbukning, certifikat-svejsning,
overfladebehandling og montage.

Samlet set kommer virksomheden nu op på 7.000 kvadratmeter produktionsfaciliteter og omkring 75 medarbejdere, og med dette setup føler Søren Strunger sig sikker på, at virksomheden fremadrettet kan dække næsten ethvert behov inden for opsvejste konstruktioner i rustfri stål. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik