Teknovation Logo
robot

 
  • Hero 1A-fræsemaskinen, der her forlader Hero Gears, skal indgå i en museumsudstilling med dansk-fremstillede værktøjsmaskiner.

16. juni 2018, kl. 16:34 

Hero 1A-fræser skal på museum

Hero Gear A/S meddeler, at man aktuelt har afmonteret en Hero A1-fræsemaskine, og afleveret den til brug for en museumsudstilling med danske værktøjsmaskiner i Odense.


Hero Gears A/S oplyser på LinkedIn, at man har demonteret en Hero A1-fræsemaskine, som samtidig bliver "den sidste fræsemaskinleverance" fra virksomheden, idet den nu skal indgå i en museumsudstilling af dansk-fremstillede værktøjsmaskiner i Odense.

Hero A1-fræsemaskinen har udstået sin tid, og repræsenterer en periode, hvor Hero var værktøjsmaskinproducent, og naturligt har den producentens egne tandhjul  som en af hovedkomponenterne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I dag er tandhjul det primære på fabrikken i Rødovre, men man er naturligt stolt af at have været producent af maskiner for årtier tilbage, og særligt stolt af at det nu bliver udstillet på linje med værktøjsmaskiner fra andre danske producenter, så eftertiden vil kunne notere sig, at Hero Gears også har fremstillet fræsemaskiner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik