Teknovation Logo
robot

 
  • Automation er i fokus hos LJ Maskinteknik i Vester Nebel.

11. juni 2018, kl. 15:54 

Travlhed hos LJ Maskinteknik

LJ Maskinteknik, der ligger i Vester Nebel nær Kolding, oplever stor fremgang i deres ordremodtagelse. Det betyder at maskinerne kører på højtryk og der er ikke plads til nedetid. Udfordringerne søges løst med øget automatisering og robotter.


Travlhed betyder øget automations og robotfokus hos LJ Maskinteknik, meddeler virksomheden.

Selv om LJ Maskintekniks medarbejdere optimerer maskinerne til bedste ydeevne, så er det stadig svært at følge med efterspørgslen, men automatisering har vist sig at være svaret.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Maskinfabrikken råder i forvejen over to cobotsystemer fra Automation Modules. Robotcellerne gør det muligt for LJ Maskinteknik at automatisere produktionen af selv små seriestørrelser. Det betyder også at en medarbejder kan betjene flere maskiner end ellers muligt.

Lars Jørgensen direktør for LJ Maskinteknik, fremhæver at han er glad for ordrefremgangen, men det forudsætter øget automation for at kunne følge med væksten i fokus.

"Vores medarbejdere er gearet til at kunne betjene maskinerne og robotterne, hvilket har været med til at øge effektiviteten,"  fastslår Lars Jørgensen.

LJ Maskinteknik er underleverandør indenfor spåntagende bearbejdning. Derudover tilbyder firmaet også rådgivning og konstruktion.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik