Teknovation Logo
robot

 
  • På baggrund af resultatet for 2017 forventer Vækstfonden at udlodde 190 mio. kr. i udbytte til staten som led i Nordsøaftalen. Den resterende del af overskuddet går til finansiering af vækst i nye virksomheder.

1. maj 2018, kl. 07:02 

Tre-cifret millionoverskud i Vækstfonden

Et overskud på 379 millioner kroner i 2017 vidner om relevante værditilbud til virksomhederne og private banker og investorer, lyder det fra Vækstfondens formand, Claus Gregersen.


Efter endnu et år med stærk efterspørgsel på produkter med videre leverede Vækstfonden i 2017 for fjerde år i træk et tre-ciftet millionbeløb i overskud. Dermed fortsætter fonden de gode takter for fjerde år i træk med pæne trecifrede millionoverskud.

Antallet af virksomheder, der fik finansiering, rundede 800 i årets løb, og de fik samlet finansiering for 2,5 milliarder kroner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Efterspørgslen på finansiering fra Vækstfonden fortsatte i 2017 på samme høje niveau som i 2016. Jeg synes, at det er et tydeligt bevis på, at både virksomhederne, bankerne og de private investorer anser Vækstfonden for at være en attraktiv samarbejdspartner," siger formand i Vækstfonden, Claus Gregersen, og fortsætter:

"Det stærke samarbejde med private kilder til kapital viser samtidig, at Vækstfondens ydelser er rigtigt placeret på risikokurven og supplerer det private marked efter hensigten. Det er et godt udgangspunkt for udviklingen af fondens fremtidige aktiviteter.” 

Med resultatet for 2017 når den gennemsnitlige årlige forrentning af egenkapitalen over de seneste fem år op på 14 procent og over de seneste ti år op på 6,1 procent, konstaterer fonden i forbindelse med den netop frigivne Vækstfondens årsrapport 2017.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik