Teknovation Logo
robot

 
  • 15. til 18. maj gælder det seks Elmia-produktionsmesser, og herunder Verktygsmaskiner 2018, hvor Masentia for alvor ruller navneskiftet ud på den anden side af Øresund, som firmaet også tilsvarende gjorde på VTM 2014-messen i Danmark.

28. april 2018, kl. 13:14 

Seks samtidige Elmia-messer i maj

teknovationNr. 6 - 2018   I lighed med for to år siden, så er der samling i svenske Jönköping omkring messeområderne Elmia Automation, Elmia Plåt, Elmia Svets og Elmia Verktygsmaskiner i dagene 15. til 18. maj. Hertil kommer, at Elmia Polymer er lagt oven i sammen med nyskabelsen Elmia 3D.


For to år siden indledtes en større samling af svenske produktionsmesser med fire samtidige i Jönköping. De to eksisterende messer, Elmia Automation og Elmia Svets, blev suppleret med nyskabelserne Elmia Verktygsmaskiner og Elmia Plåt.

I år bygger de svenske arrangører videre på produktionsmesserne, og har suppleret med den fjerde udgave af Elmia Polymer samt nyskabelsen Elmia 3D.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Man kan som besøgende registrere sig til blot ét af de seks arrangementer, og så komme rundt på dem alle, eller eksempelvis besøge to af dem. Tendensen i 2016 var, at der var flest besøgende, som besøgte Elmia Automation, hvorefter fulgte Elmia Verktygsmaskiner, oplyser arrangørerne.

På messeafsnittene er der generelt fuld brancheopbakning, så man på Elmia Verktygsmaskiner møder et repræsentativt udbud på det svenske marked for CNC-værktøjsmaskiner samt skærende og holdende værktøj, og tilsvarende på Elmia Plåt møder de førende udbydere inden for pladebearbejdning såvel som man møder svejsebranchen på Elmia Svets.

Se meget mere om messerne i den aktuelle udgave af Teknovation - nr. 6/2018 - og læs mere om de seks samtidige produktionsmeser.

Se bladets onlineartikler om Elmia Automation 2018 ved at følge lænken  her

Se onlineartikler om Elmia Plåt 2018 ved at følge lænken her

Se onlineartikel om Elmia Polymer 2018 ved at følge lænken her

Se onlineartikel om Elmia Svets 2018 ved at følge lænken her

Se onlineartikler om Elmia Verktygsmaskiner ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik