Teknovation Logo
robot

 
  • Det universale fræsehovede er basis i Nicolas Correa-maskinerne. Erfaringerne er opbygget gennem 50 år, og udviklingsarbejdet fortsættes, understreger virksomheden.

25. april 2018, kl. 16:06 

Bredt vinkelhovedprogram fra Correa

CNC Nordic, der blandt andet forhandler spanske Nicolas Correa-fræsemaskiner i Danmark, slår aktuelt et slag for producentens særlige vinkelhovedprogram.


Udviklingsfolkene hos Nicolas Correa har aktuelt taget det næste niveau inden for fræsemaskiner op til overvejelse, meddeler virksomheden, som i Danmark er repræsenteret ved CNC Nordic, Hedensted.

Ikke mindst indenfor fræsehovedet, har virksomheden opbygget erfaringer, og udviklet løsninger, så brugerne ikke behøver at gå på kompromis, når de vælger, men i stedet får universalhoveder, der virkeligt er universelle, og både byder på kraftige spindelmotorer, robusthed og samtidig høj præcision i fin indstillingen, når det gælder vinkelhoved-funktionen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I stedet for at levere de større fræsemaskiner, med flere udskiftelige fræsehoveder, der giver forskellige fordele, så har Correa satset på at levere maskinerne med et universalfræsehoved, fremhæver producenten.

Det betyder en 30.000 Newtonmeter fastholdelse, 6.000 spindelomdrejninger/minuttet med indeksering ned til 0,02 grader samt opfølgende automatisk tilretning af den indeksede position, og så den faktisk ønskede position, og så fræsehoved og maskinens øvrige kinematik i øvrigt er optimal.

Det er fortsat basis i udviklingsarbejdet i det spanske, hvor 50 års-erfaringer anvendes løbende i videreudviklingen af kommende løsninger, der alle forsynes med en 5 års-garanti, understreger Correa.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik