Teknovation Logo
robot

 
  • I Flexovit-sortimentet lanceres nu hårdmetalfræsere, der byder på en bedre kontrol og mindre spån, fremhæver Saint-Gobain Abrasives.

Teknovation nr. 6/2018

Flexovit-sortiment af hårdmetalfræsere

Flexovit Speedoflex-hårdmetalfræsere med Double Cut (D Cut) skær, er udført med en geometri som giver bedre kontrol og mindre spån, hvilket giver hurtig afvirkning og en fin overflade, fremhæver Saint-Gobain Abrasives.


Med lanceringen af Flexovit Speedoflex hårdmetalfræsere tilbydes en god afvirkning og længere levetid også ved større bearbejdningsopgaver, fremhæver Saint-Gobain Abrasives.

Sortimentet Flexovit Speedoflex er en udvidelse af Flexovits eksisterende sortiment til bearbejdning af titan, nikkel, kobber, kobberlegeringer, stål og støbejern. De er udviklet for at give hurtig afvirkning og længere levetid til en pris, der står i forhold til præstationen, fremhæver producenten.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Sortimentet af hårdmetalfræsere er ideelle for dem som ønsker prisbillige hårdmetalfræsere, som har en høj præstationsgrad," fremhæver salgschef Erik Møller, Saint-Gobain Abrasives A/S, i forlængelse af lanceringen..

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik