Teknovation Logo
robot

 
  • Den nu bredere maskinpark giver samtidig øget kapacitet også på bearbejdning af mindre emner og alt i alt større fleksibilitet, hvilket alle Eskos kunder får glæde af, fremhæver Søren Esko Nielsen.

18. april 2018, kl. 08:48 

Esko udvider med større CNC-fræser

Maskinfabrikken Esko har udvidet maskinparken med en større CNC-fræser fra Mazak for at kunne arbejde med større emner.


Der er tale om en Mazak VTC 820/30 med Smoth G-styring, leveret og installeret af Mazak Danmark, der kan arbejde med emner på helt op til tre meter i længden og 820x800 millimeter i højde og bredde, hvor begrænsningen hidtil har været 1,3 meter i længden og 700x700 millimeter i højde og bredde.

”Det er en større investering, men vi har gennem en periode haft flere forespørgsler fra vores kunder om at kunne arbejde med større emner. Derfor har vi taget beslutningen, og det er med stolthed, at vi nu kan tilbyde at løse endnu flere af kundernes opgaver,” siger direktør Søren Esko Nielsen, og tilføjer:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi kender de brancher, vi leverer maskiner og komponenter til. Arbejdsgange, kvalitets- og miljøkrav og særlige forhold, som vi tager hensyn til i det daglige samarbejde. Det skal være let at handle med os. Kunden har kun én kontaktperson, og vi er med hele vejen fra design og konstruktion til materialeindkøb, forarbejdning, montering og kvalitetskontrol.”

Alt i alt er det ønsket, at kunderne kun behøves at ringe ét sted, hvorefter virksomheden tager sig af hele leverancen, kontakten til eventuelle underleverandører og logistikken omkring lager og levering, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik