Teknovation Logo
robot

 
  • For at imødekomme den voksende trend med CNC-bearbejdningscentre, der tilbyder subtraktiv samt nu også additive produktionsprocesser, byder PowerMill 2019 på en dedikeret række AM-strategier og simuleringsværktøjer, fremhæver producenten.

20. april 2018, kl. 07:29 

PowerMill 2019 lanceret

Det britisk udviklede Cam-system PowerMill og Autodesks løsning til programmering af højhastigheds- og fem-akset CNC-bearbejdning, er netop udkommet i den seneste udgave.


Ifølge producenten, byder 2019-udgaven på et omfattende udvalg af strategier og tilføjede redigeringsværktøjer for at sikre effektiv, sikker og præcis bearbejdning, især for virksomheder, der bruger sofistikerede CNC-bearbejdningscentre til at producere komplekse former i udfordrende materialer.

PowerMill anvendes således i en bred vifte af industrier eksempelvis form-, værktøjs-, automobil- og aerospaceindustrien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Overordnet fremhæves forbedret eksisterende funktionalitet til højeffektiv bearbejdning, tilføjelse af teknologi fra den bredere familie af Autodesk-software, der kan gavne PowerMill-brugere, samt udvikling af helt ny teknologi, der giver mulighed for at understøtte innovative processer som Additive Manufacturing.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik