Teknovation Logo
robot

 
  • Industrie 4.0-fremtiden komme ikke fra den ene dag til den anden, men konceptets fokus på at udnytte data til at optimere produktionsprocesser kan branchen med fordel lade sig inspirere af, lød det overordnede budskab på dagen.

22. marts 2018, kl. 17:59 

100 forbi Industrie 4.0-dag

Den anden udgave af branchearrangementet med udvalgte partnere og denne gang med Industrie 4.0 i fokus hos SDE i Vejle trak omtrent 100 branchefolk til arrangementet i skolens teknologicenter.


DMG Mori Denmark, Hoffmann Group, Cadsys Scandinavia og Syddansk Erhvervsskole, SDE, havde som de fire hovedpartnere gjort deres til præsentere nogle af de seneste tiltag i relation til Industrie 4.0-området.

Teknologisk Institut fremhævede på dagen vigtigheden af at komme i gang med tiltag, der kan lede frem til en mere integreret fremtid med det store fokus på data, som landene rundt om os har ikke mindst i forbindelse med deres aktører inden for automobil og aerospaceområdet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Tilsvarende gav Cadsys´ Bo Pedersen et oplæg der præsenterede tilhørerne for effektiv håndtering af Cad/Cam med særligt fokus på I-Machining.

Ud over de teoretiske indlæg, så havde DMG Mori medbragt en Industrie 4.0-konceptmaskine udviklet i samarbejde med Schaeffler Group, der tilbyder en ”Industrie 4.0”-pakke til DMG Mori-maskiner.

Brugen i praksis gælder demonstration af hvorledes pakken kan medvirke til at opsamle temperaturdata fra maskinen, og tilpasse brugen, så man får det optimale emne og minimale omkostninger ud af maskinen, lød det fra DMG Mori Denmark-folkene.

På værktøjsområdet kunne Hoffmann præsentere nogle af de seneste i kataloget med blandt andet muligheder for optimeret brug af I-Machining med mere.

Robotternes rolle var også på programmet Her var det eksempelvis muligt at møde Lars Jørgensen og John T. Nielsen fra Automation Modules, der demonstrere virksomhedens fleksibel robotløsning med de seneste muligheder for signalopkopling til CNC-maskiner. 

Endelig kunne afdelingsleder for SDE Vejles afdeling for produktion og udvikling, Per Sørensen, fremhæve den gavnlige effekt af teknologicentret i forbindelse med at tiltrække unge til skolens CNC-relaterede uddannelser eksempelvis med en rekord for optag på hovedforløbet på industritekniker-hovedforløbet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik