Teknovation Logo
robot

 
  • På messe- og eventkalender-området har virksomheden indsamlet væsentlige begivenheder inden for CNC-maskiner Worldwide, fremhæver Orderfox, herunder også den kommende Mach 2018-messe, der holdes 9. til 13. april i engelske Birmingham.

21. marts 2018, kl. 16:02 

Messekalender hos Orderfox

Den internationale hjemmeside for trends i CNC-branchen, Orderfox, har senest udvidet platformen med en international messe- og eventkalender.


Til brugere, der ikke ønsker at gå glip af en branchebegivenhed tilbyder Orderfox nu en global messe- og eventkalender online.

Udvidelsen af hjemmesiden er skabt for at give merværdi til fællesskabet, og vil løbende blive udvidet - i nær fremtid med rejsehåndteringsfunktionaliteter, hvor man vil kunne søge efter fly, indkvartering og udlejningsbiler direkte på platformen og bestille dem. oplyser Orderfox.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Registrerede medlemmer kan direkte registrere virksomhedens egne arrangementer og interne messer. Optagelsen og uploading af en begivenhed gennemføres intuitivt i et par enkle trin og er en gratis annonce i den offentlige kalender.

Se sitet ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik