Teknovation Logo
robot

 
  • Seneste nummer rummer blandt andet et stort tema om pladebearbejdning, hvor Kimas-indehaver Rune Lund fortæller om det første år efter overtagelsen, og de videre planer.

17. marts 2018, kl. 17:11 

Nummer 4/2018 er på vej

teknovationNr. 4 - 2018   Distributørerne har aftentet seneste udgave fra tryk, og begynder omdeling mandag morgen. Læs allerede nu online-udgaven, der blandt andet varmer op til den kommende uges Masentia Machining, Industrie 4.0-temadag hos SDE og næste måneds Wire 2018 og Tube 2018 i Düsseldorf samt brug af køle-/smøremidler hos Fyns CNC-Drejning med meget mere.


I den aktuelle udgave af Teknovation er der en større artikel om Nexttechs første AddiFab-maskine, en dansk-produceret 3D-printer, der bliver en del af Kolding-centrets fremadrettet udviklingsdimension.

Der er også en større artikel om Bjørntoft Maskinfabriks udskiftning af to udtjente Leadwell-fræsemaskiner, der er afløst af to af de seneste ligeledes fra Leadwell og så varmes der op til dagene 20. til 22. marts, hvor Masentia Machining #28 afvikles i Odense, hvor gæsteudstilleren KJV har Europapremiere på Iscar Chess Line LOGIQ, der er producenten største lancering de seneste fem år. Der er også opvarmning til Industrie 4.0-arrangementet ved SDE i Vejle den 22. marts, hvor DMG Mori, Hoffmann, Cadsys og SDE selv har seneste teknologier i fokus og den kommende måneds Open House hos Hermle den 18. til 21. april i sydtyske Gosheim.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I temasiderne om TRANSMISSIONER/LEJER gælder det blandt andet Nordic Sugars gearmotorer, der i højsæsonen skal kunne håndtere 12.800 tons sukkerroer i døgnet.

Det store specialtema METALBEARBEJDNING: PLADE omfatter besøgsartikler fra blandt andet Kimas, Door System, Ravn Industri Smedje- & Maskinfabrik, ECM Industries, Damgaard, CK Mt, Ålsrodes Smede- & Maskinfabrik og Ib Andresen Industri med mere.

Der varmes på temasider også op til de to samtidig messer i Düsseldorf i næste måned, Wire 2018 og Tube 2018, hvortil der ventes omtrent 70.000 besøgende, der bliver lukket ind på det til dato største antal udstillingskvadratmeter.

Endeligt er der denne gang specialtemaet KØLE-/SMØREMIDLER, hvor Houghoton Danmark løfter sløret for de senest introducerede olier i produktprogrammet, og hvor Fyns CNC-Drejnings Klaus Brinkmann fortæller om virksomhedens overgang til køle-/smøremidler fra energiselskabet OK.

Se hele udgaven i onlineversion, ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik