Teknovation Logo
robot

 
  • I forlængelse af det aktuelle Masentia Machining-arrangement er der den 23. marts Masentia Academy i domicilet i Odense.

12. marts 2018, kl. 07:01 

Cam ved Masentia Academy

I forlængelse af det kommende Masentia Machining #28-arrangement holdes også årets første Masentia Academy-lærlingsdag, hvor de seneste maskiner og brug af Cam-programmer er i fokus.


Masentia A/S er flere gange om året værter for unge lærlinge i domicilet i Odense, hvor nogle af de seneste teknologier på maskinsiden præsenteres.

Næste gang er den 23. marts - i naturlig forlængelse af husudstillingen Masentia Machining #28, der holdes over dagene 20. til 22. marts.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Således får de unge mennesker adgang til noget af det absollut seneste på maskinsiden, og tilhørendei opstillinger, med tilhørende Cam-programmering.

Masentia tilbyder også, i samarbejde med Cimco, at deltagerne ved Masentia Academy kan få introduktion tiil  MasterCam og HyperMill, som Masentia Engineering supporterer.

Årets første læringsdag holdes hos Masentia den 23. marts med indtjek klokken 9:30. Tilmelding skal ske senest 16. marts, og så er det gratis at deltage, ligesom eventuelle transportudgifter refunderes, oplyser Masentia på den særlige Masentia Academy-Facebook-side.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media