Teknovation Logo
robot

 
  • Rool Maskinfabriks hidtidige domicil i Kolding er efter firmaets konkursbo solgt til ECM Industries, som udvider de eksisterende rammer i Øster Starup med yderligere 3.300 kvadratmter på Kolding-adressen, og herefter har 7.000 kvadratmeter under tag.

9. marts 2018, kl. 15:37 

ECM i kraftig udvidelse

ECM Industries A/S meddeler, at virksomheder har overtaget Rool Maskinfabriks hidtidige domicil efter firmaets konkursbo, og udvider de eksisterende rammer i Øster Starup med yderligere 3.300 kvadratmeter på Kolding-adressen.


Brødrene Esben og Søren Christiansen har erhvervet sig Rool Steels hidtidige bygninger i Kolding, som er udset til at huse en markant udvidelse af ECM Industries´ eksisterende rammer i Øster Starup ved Egtved.

Kolding-adressen efter konkursramte Rool Steel står nu foran en større oprydning og rengøring samt renovering, og derfor venter ECM Industries først officielt at udvide den fremtidige drift med de ekstra kvadratmeter pr. 1. august. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Firmaet ser naturligvis frem til at have 7.300 kvadratmeter under tag, og venter også, at den fremtidige drift fortsat vil betyde et stort antal arbejdspladser i de eksisterende rammer samt yderligere, flere medarbejdere i rammerne i Kolding, som derfor også vil betyde, at det hidtidige gode samarbejde med Vejle Kommune nu ventes at blive udvidet med et tilsvarende godt samarbejde med kommunen i Kolding, hvor firmaet venter at etablere, gode stabile nye arbejdspladser.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media