Teknovation Logo
robot

 
  • Med Zollers Toolbalancer kan man afbalancere korte værktøjsløsninger i ét enkelt plan.

Teknovation nr. 3/2018

Modulære afblanceringsmaskiner

Arbejder man med høje hastigheder i fræsningen er det nødvendigt med en nøjagtig afbalancering af de roterende værktøjsløsninger for at undgå uhensigtsmæssige og måske endda direkte ødelæggende vibrationer, fremhæver KJV A/S, der repræsenterer Zoller på det danske marked.


Tyske Zoller præsenterer nu et program i modulære afbalanceringsmaskiner.

De intuitive operativsystemer fra firrmaet opmålings- og forindstillingsløsninger er overført til afbalanceringsmaskinerne, ligesom den modulære opbygning giver mulighed for at vælge en maskine, der i højere grad opfylder brugerspecifikke behov, fremhæver producenten i forbindelse med lanceringen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den enkle model, Toolbalancer, afbalancerer korte værktøjsløsninger i ét enkelt plan, mens man med modellen, Toolbalancer Plus, kan afbalancere lange og asymmetriske værktøjer i to plan, i form af dynamisk afbalancering.

Maskinerne har integreret betjeningspanel. Modellen Comfort Plus har særskilt PC, keyboard og mus, hvilket kan være en fordel ved stort behov med ønske om speciel hurtig gennemløbstid. Enkelte modeller kan fås med Touch Screen, påpeger Zoller videre.

Maskinerne kan leveres med adaptere for SK25 til SK50 og HSK 25 til HSK100 i typerne A til F, ligesom der er mulighed for Capto C4 til Capto C8.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik