Teknovation Logo
robot

 
  • CG-Tech-teamet i californiske Irvine er her samlet foran hovedsædet forud for 30 års-jubilæet.

23. februar 2018, kl. 07:16 

CG-Tech runder 30 år

Udviklerne af Vericut Cam-softwaren, firmaet CG-Tech, blev startet for snart 30 år siden. Tre årtier med softwareudvikling vil blive markeret, samtidig med at firmaet har lagt sig i selen for at fortsætte udviklingsarbejdet med Vericut, understreges det.


CG-Tech, der står bag Vericut-softwaren, har i dag en koncernstruktur med ti datterselskaber, hvoraf det, som understøtter producenten i blandt andet Danmark, er beliggende i England. Herigennem er man årligt værter for henved 50 brugerkonferencer rundt omkring på kloden hvert år.

Forklaringen på 30 positive år med vækst er netop denne struktur, fremhæves det forud for markeringen af tre årtier med CG-Tech. Det er kundernes løbende Feedback, der har givet den position i markedet, som er opnået med Vericut, og sådan skal det også være fremadrettet, fremhæver øverste koncernchef, CEO Jon Prun.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Jon Prun peger videre på, at de tre årtier, hvor firmaet stort set har fulgt CNC´ens indtog inden for spåntagende metalbearbejdning hele vejen, er udviklet til brugernes behov, og ikke bare sådan som et Cam-firma gerne vil sælge Cam.

Blandt andet har Vericut givet mulighed for at sikre brugeren sammenhæng mellem det "tegnede", og så det faktiske emne i maskinen, og derved sparet mange virksomheder for tusinder af maskiner,  da de har rettet op i tide i stedet for først at opdage et problem, når en hel serie er kørt.

Cam-firmaet har også altid været tæt på behovene, når der er kommet flere styrede akser til, og skabt en Cam-løsning, der kan multitaske længe før begrebet overhovet var lanceret, understreger Jon Prun.

Og det arbejde fortsætter ufortrødent lover han, og alle CG-Techs ansatte, forud for fejringen af 30 års-jubilæet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik