Teknovation Logo
robot

 
  • Volas tekniske chef Peter Krogh (t.v.) glæder sig over at Robert Løgager Nielsen (t.h.) skal til Lockheed Nartin, hvor han skal være med til at bygge F35-jagerfly.

20. februar 2018, kl. 16:17 

Danske lærlinge skal bygge F35

Som en del af sin uddannelse til industritekniker har Robert Løgager Nielsen fået muligheden for et studieophold hos flyproducenten Lockheed Martin i Texas, USA.


Ved Herningsholm er man naturligt stolte over at have en af de lærlinge, som er udvalgt til at bygge F35-lagerfly ved Lockheed Martin i Texas.

I en aktuel præsentation af Robert Løgager Nielsen, der er i lære som industritekniker ved VOLA A/S i Horsens, ser erhvervsskolenn frem mod forårets to måneders praktikophold, som Robert Løgager Nielsen sammen med to andre industriteknikerlærlinge fra andre virksomheder er blevet udvalgt til.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Robert Løgager Nielsen er blevet indstillet af sin praktikvirksomhed - nærmere bestemt Peter Krogh, der er teknisk chef og lærlingeansvarlig hos VOLA A/S.

Det er virksomheden Mulitcut A/S, der sammen med DI og Dansk Metal har fået samarbejdet med den amerikanske flyproducent Lockheed Martin op at stå - både for at give nogle talentfulde lærlinge noget ekstra i deres uddannelsesforløb og for at sætte fokus på de mange muligheder, der er med en erhvervsuddannelse.

Robert Løgager Nielsen  er femte generation i familien, der tager uddannelsen, og har så at sige fået metalbearbejdning ind med modermælken ved Lund Maskinfabrik A/S.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik