Teknovation Logo
robot

 
  • 20. til 24. februar gælder det Metav 2018, der har placeret sig som lidt af en forårsbebuder i Europa inden for seneste spåntagende CNC-maskiner.

20. februar 2018, kl. 09:03 

Så er 20. Metav sat i gang

Frem til og med lørdag den 24. februar er der Metav 2018-messe i Düsseldorf. Det er i år den 20. udgave af metalbearbejdningsmessen målrettet det nordeuropæiske marked, heriblandt Danmark.


Det handler først og fremmest om CNC-værktøjsmaskiner til spåntagende metalbearbejdning på Metav 2018, fremhæver udstillingsdirektør Christoph Miller fra den tyske fabrikantforening, Verein Deutscher Werkzeugsmaschinenfabriken, VDW: 

”Set som en helhed viser messen også tydeligt sammenkædningen med andre produktionstrin inden for metalbearbejdningen, herunder især Cad/Cam og simulation, efterbehandling, produktionsmåleteknik og kvalitetsstyring,” forklarer Christoph Miller.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Rundt om kernen er naturligt også skærende og holdende værktøj og øvrigt udstyr til effektiv bearbejdning, herunder ikke mindst automatisering. Men også kompetencer inden for måleteknik og kvalitetsstyring, slibning og polering, afkortning og maskinsikkerhed,” understreger Christoph Miller, og fortsætter:

"Desuden er der i år igen et tiltag, der skal tiltrække flere unge til branchen, et målrettet arrangement for slibningsteknologi, der denne gang er med for syvende gang i samarbejde med Dortmund Universitet, et symposium for 3D-metalprint," fremhæver Christoph Miller.

Og hertil er der så også de helt generelle tendenser inden for maskiner til spåntagende metalbearbejdning i disse år, Industrie 4.0 og digitalisering, som naturligt også vil præge Metav 2018, påpeger Christoph Miller.

Og alt sammen er det i fokus, når Metav 2018, som nu igennem mere end 37 år er arrangeret i et samarbejde mellem VDW, der ejer messen, og Messe Düsseldorf, kører for 20. gang.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik