Teknovation Logo
robot

 
  • MST´s Yuji Konishi har været forbi OSG Scandinavia i Roskilde, og gennemgå programmet samt klædt virksomhedens ansatte teknisk optimalt på.

14. februar 2018, kl. 07:27 

MST forbi hos OSG Scandinavia

OSG Scandinavia A/S har netop haft besøg af japanske MST´s Yuji Konishi, der har opdateret teamet om de seneste løsninger i produktprogrammet.


Japanske MST Corporation introducerede de første MST-holdere til skærende værktøj for godt 79 år siden, og dengang som Japans første producent af holdere.

Siden er udviklingen fortsat, og programmet af MST-holdere er i dag omfattende, så der er god grund til en grundig introduktion blandt de forskellige løsninger, understreger producenten.

Som et led i denne formidling har firmaets Yuji Konishi netop været forbi OSG Scandinavia, og gennemgået de seneste løsninger såvel som det samlede program for teamet, der varetager forhandlingen i Danmark og Sverige.

Fremstillingen er noget speciel, og foregår for cirka 70 procents vedkommende automatisk, mens de sidste 30 procent er slibeprocesser, der er manuelt styret, alt efter temperaturudsving og andre forhold.

Derved kan MST-holderne leve op til producentens kvalitetskrav, som kan måles på nøjagtighed og levetid på værktøjerne, understreger Yuji Konishi.

Ud over en opdatering af produkprogrammet benyttede han også lejligheden til at klæde det danske personale optimalt teknisk på, fremhæver OSG Scandinavia i en aktuel LinkedIn-opdatering. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik