Teknovation Logo
robot

 
  • De vægtreducerede bakker i kombination med vores letvægt centrerpatron SCHUNK ROTA NCE er den ideelle kombination til en effektiv, hurtig og energibesparende metalbearbejdning. Egenskaber, som enhver moderne spåntagningsvirksomhed, har med i deres optimering, fremhæver SCHUNK.

13. februar 2018, kl. 07:34 

Flere fordele med letvægtsbakker

Med et voksende udvalg af letvægtsprodukter inden for bakker, vil producenten SCHUNK udfordre metalbearbejdningsindustrien.


Den tyske specialist inden for opspændingsteknologi SCHUNK er nu på banen med en række optimerede klo- og trinbakker til råemner i specielle letvægtsversioner, oplyser koncernen.

Alt efter hvilken type bakke der anvendes, kan brugeren sparer helt op til 40 procent af vægten uden dermed at miste hverken styrke eller stabilitet, fremhæves det videre.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den største fordel ved anvendelse af letvægtsversionen er den nedsatte centrifugalkraft under bearbejdningsprocessen, hvilket resulterer i større opspændingskraft og dermed øget procespålidelighed.

I processer med specielt deformationssensitive emner betyder en markant nedsættelse af centrifugalkraften en mere stabil og deformationssikker bearbejdningsproces.

Ud over de meget procesorienterede fordele kan brugeren også spare energi og bearbejdningstid, eftersom centrepatronen ganske enkelt starter og stopper hurtigere med de lette bakker, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik