Teknovation Logo
robot

 
  • Cosen-savene passer godt til det danske marked, understreger Maskingruppen, der blandt andet har store forventninger til den aktuelt lancerede C4-sav.

12. februar 2018, kl. 08:04 

Cosen-save hos Maskingruppen

Maskingruppen A/S har indgået aftale med taiwanesiske Cosen om den fremtidige forhandling i Danmark af afkortningsløsningerne.


Cosen-båndsave vil fremadrettet være repræsenteret ved Maskingruppen Spån A/S i Danmark, meddeler direktør Finn Holmquist, som netop har indgået aftalen med den taiwanesiske producents datterselskab i Europa, der også omfatter et større lager, så der kan leveres hurtigt.

"Cosen-programmet er netop inden for de felter, hvor vi i forvejen har leveret save i Danmark, og det er stærke løsninger, som i vid udstrækning styrker os i markedet," fastslår salgschef Erik Rosenstand, og fortsætter:

"Vi har hidtil forhandlet Kasto-båndsave, men producenten har besluttet sig for fremover at have den direkte kontakt med forbrugerne i Danmark, og vil fremover forestå det opsøgende salg til danske potentielle kunder via deres datterselskab i England."

Erik Rosenstand ser gode muligheder for Cosen-maskinerne, som han på flere områder mener er overlegne i markedet, og samtidig prisattraktive:

"Cosen er bestemt en solid, stærk og effektiv sav, udfærdiget i fornuftige arbejdsområder, hvor vi i Danmark netop oplever stor interesse, så vi har fået et optimalt match," siger Erik Rosenstand.

Han understreger videre, at Maskingruppen Spån vil fortsætte med at yde service, eftersyn og sælge reservedele til Kasto-maskinerne i Danmark, så der ikke vil opstå problemer/forsinkelser i eksisterende kunders produktion.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik