Teknovation Logo
robot

 
  • Tre aktuelle moduler i HyperMILL VIRTUAL Machining-softwaren i form af Center, Optimizer og CONNECTED Machining bidrager til at skabe de nye forbindelsesmuligheder med CNC-værktøjsmaskiner, og som i første omgang tilgodeser Heidenhain-brugere.

12. februar 2018, kl. 07:41 

OPEN MIND i samarbejde med HEIDENHAIN

OPEN MIND Technologies har indgået en samarbejdsaftale med HEIDENHAIN, der giver CNC-styringsproducenten en eksklusiv førsteret til Cam-producentens NC-kodebaserede simuleringsløsning HyperMILL VIRTUAL Machining med henblik på fjernstyring af CNC-maskiner.


Modulet i Hypermill VIRTUAL Machining, der særligt er i fokus, er døbt CONNECTED Machining og gør det muligt at fjernstyre netværkstilsluttede HEIDENHAIN TNC-styringer på CNC-maskiner fra andre geografiske lokaliteter end ved selve maskinen, hvilket er en feature, der af parterne betegnes som en nøglekomponent til fremtidens digitale produktionssystemer.

Den aktuelle simuleringsløsning er tilgængelig med HyperMILL version 2018.1, og vil i første omgang passe til eksempelvis HEIDENHAINS TNC 640 Mill-Turn-styring, der er kendt for af kunne håndtere HSC og fem-akset bearbejdning på CNC-maskiner med op til 18 akser.

Forbindelsen til styringen sker gennem opkopling på HEIDENHAIN's DNC software og TNC Remo SDK Options, påpeges det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik