Teknovation Logo
robot

 
  • Solidcam etablerer nu et større Tech Center, og rykker de hidtidige faciliteter fra Milton Keynes hertil.

13. februar 2018, kl. 16:09 

Solidcam Tech Center i Barnsley

Solidcam UK meddeler, at man vil åbne et Tech Center i Barnsley, som fremadrettet også vil være tilgængeligt for danske kunder.


I betræbelserne på at styrke kundernes udbytte af løsningens teknologi vil Solidcam nu etablere et større og moderne Tech Center i Barnsley, der således skal omfatte såvel demo-faciliteter, såvel som egentligt teknologiområde, hvor kunderne kan komme med deres udfodringer, og få et konkret bud på hvordan, det kan gribes an.

Direktør Gordon Drysdale fortæller at man hidtil på månedsbasis har tilbudt seminarer i et Tech Center nær Milton Keynes, hvor man i samarbejde med værktøjsmaskinproducenten Romi samt flere værktøjsproducenter har demonstreret softwaren med adgang til egentlige produktionsfaciliteter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Aktiviteterne rykkes nu til større rammer i Barnsley, hvor vi vil samle det hele under ét tag, og samtidig kan tilbyde kunderne, at se alle vores ydelser og løsninger, samt møde repræsentanter fra alle afdelinger af Solidcam UK-organisationen og øvrige samarbejdspartnere," siger Gordon Drysdale.

Kontorfaciliteterne i Barnsley giver samtidig firmaet dobbelt så meget plads at boltre sig på, og er en fordobling af de hidtidige og sammen med de øvrige aktiviteter i Tech Center venter virksomheden at vokse med yderligere 50 procent i løbet af de kommende 12 til 18 måneder, understreger Gordon Drysdale.

Forventningerne er særligt samlet omkring I-Machining-løsningen, der herhjemme er repræsenteret gennem Cadsys Scandinavia, og faciliteterne i Barnsley ventes således også at komme danske kunder til gode, fastslår Gordon Drysdale.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik