Teknovation Logo
robot

 
  • Årets første nummer er på 48 sider, og omfatter blandt andet specialtemasider om både spåntagende metalbearbejdning, Transmissioner/Lejer samt Svejsning.

13. januar 2018, kl. 15:24 

Årets første Teknovation er på vej

teknovationNr. 1 - 2018   13. årgang indledes mandag med 48 sider avis, der blandt andet har det kommende Spånliga 2018-arrangement i fokus såvel som øvrige artikler om spåntagende metalbearbejdning samt specialsider om Cad/Cam, Transmissioner/Lejer og Svejsning.


Den første udgivelse i 2018 stiller blandt andet skarpt på hvordan Linddana har optimeret sin flishugger-maskinproduktion ligesom man blandt andet kan læse om fem digitale designtrends, der ventes at blive udbredt i Cad-verdenen i 2018.

Specialtemaerne omfatter denne gang blandt andet Transmissioner/Lejer, hvor SEW-EURODRIVE er i færd med et pilotprojekt inden for mekatroniske industrigear hos den schweiziske cementfabrik JCF. Specialtemaet rummer også en artikel om SKF-software til avanceret simulering med mere.

Et stort specialteam har spåntagende metalbearbejdning i almindelighed i fokus, og det kommende Spånliga 2018-arrangement i særdeleshed i fokus. Læs også om brug af 3D-printede snekkefræsere, DTU Bygs køb af et Hwacheon-drejecenter, kompakt fem-akset fra Okuma, seneste opdatering fra Hypermill på Cam-siden, 3D-metalprint-center hos Teknologisk Institut, hvor man også fortsat vil prioritere CNC-bearbejdning, Hoffmann Groups overgang til SE-selskabsformen og opgraderet direktion, bearbejdning af titanium-emner hos MC Uldall, etablering af Industriens Skadestue-servicecenter hos AVOS, Edge-Team og Flexteks nytårskur-arrangement i forrige uge, Fyns CNC´s brug af blankt stål i den spåntagende bearbejdning såvel som en spændende artikel om Vald. Birns optimering med Zoller-apparater og meget mere.

Endeligt er der Svejsning-specialtemasider, der blandt andet stiller skarpt på MADE-præsentationer inden for svejseområdet samt Tech Colleges arbejde med uddannelse af svejsekoordinatorer.

Se hele onlineudgaven af avisen ved at følge  lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik