Teknovation Logo
robot

 
  • Spånligaen 2018 hos DAMRC kommer hele vejen rundt om moderne spåntagende metalbearbejdning, og herunder også Industrie 4.0-begrebet, understreger DAMRC-direktør Klaus Bonde Ørskov.

16. januar 2018, kl. 07:07 

Spånligaen 2018 onsdag til fredag

17. til 19. januar gør det løs med Spånligaen 2018 i DAMRC´s Teknologicenter. Denne gang med et stort seminarprogram og 14 velforberedte udbydere, der vil vise maskiner, værktøj og øvrigt udstyr til moderne metalbearbejdning.


Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, i Herning starter sammen med 14 af medlemsvirksomhederne det nye år med Spånligaen 2018, den 17. til 19. januar.

Her samles DAMRC-netværkes førende udbydere inden for såvel maskiner som værktøj og øvrigt udstyr til moderne spåntagende metalbearbejdning, som alle interesserede kan komme i dialog med over de tre aktive dage, hvor der løbende vil være Live-demonstrationer samt tilknyttede seminarer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over maskinleverandørerne Mazak og DMG Mori så er det blandt andet også AVS Danmark, Erowa Scandinavia, Fortiva, Hexagon, Kyocera Unimerco, OK, Sandvik Coromant og Zoller/KJV med flere.

"Det er State-of-the-Art-leverandører inden for moderne spåntagende bearbejdning, der er på plads i hallen, hvor de præsenterer nogle af de seneste løsninger for alle interesserede ligesom de er på plads, hvis der er nogle af gæsterne, der har konkrete forespørgsler, som de gerne vil have leverandørernes bud på," fortæller DAMRC-direktør Klaus Ørskov.

Både hos Mazak og DMG Mori har man forberedt sig frem mod Spånligaen 2018-arrangementet, og sammen med de øvrige udstillere er der skabt flere komplette præsentationer, der løbende demonstreres Live, og med Industrie 4.0 som overordnet tema.

Det vil også være en del af åbningstalen på onsdag, hvor Metal-forbundsformand Claus Jensen indtager Spånligaen 2018-arrangementet, og giver sit besyv med, og byder velkommen til tre raske dage i Herning.

Seminarprogrammet omfatter også løbende indlæg om både dynamisk fræsning og drejning, optimeret spåntagning i hårde materialer og om at spare tid og penge ved at reducere vibrationer i bearbejdningen med meget mere.

Hver morgen, inden selve arrangementet i øvrigt åbnes er der desuden morgenmøde klokken 8.30. Onsdag og torsdag er der åbent til klokken 15, fredag lukkes dog klokken 14. Alle tre dage er der ved frokosttid pølsevogn med frankfurtere, understreger arrangørerne, og opfordrer interesserede til at tilmelde sig på hjemmesiden; www.spaanligaen.dk


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik