Teknovation Logo
robot

 
  • Hwacheon-drejebænke, som den inden jul installerede CNC-maskine hos DTU Byg, er bygget på store flade boxvanger, der giver øget stablitet og sikrer høj ensartethed og kvalitet af de færdige emner, fremhæver leverandøren Maskingruppen Spån.

10. januar 2018, kl. 08:24 

DTU Byg har købt CNC-drejebænk

Værkstedet på DTU Byg har, efter de obligatoriske udbudsrunder ved større maskininvesteringer, udvalgt en CNC-drejebænk med Y-akse fra sydkoreanske Hwacheon, leveret af Maskingruppen Spån.


En Hwacheon HiTech450 AL YMC er rykket ind hos DTU Byg i Lyngby. Ud over Y-akse byder maskinen på god stabilitet, et højt moment, en større centerpatron og brillebase med mere, fremhæver instituttet.

For at få maskinen på plads i værkstedet, der har et kælderlokale under sig, er gulvet blevet forstærket med ståldragere for at bære den tunge CNC-maskine.

Den skal benyttes til at øge fleksibiliteten i værkstedet, der leverer emner til primært de forskellige studenter- og forskningsprojekter på instituttet.

DTU Byg råder samlet over flere værksteds- og forsøgsfaciliteter fra store forsøgshaller til afprøvning af fuldskala bygningskonstruktioner over mindre laboratorier med elektronmikroskoper til materialeundersøgelser.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik