Teknovation Logo
robot

 
  • Mapals seneste bor-generation tilbyder på en gang bedre ydelse og samtidig cirka 50 procent længere værktøjslevetid.

Teknovation nr. 4/2018

Bor med markant bedre ydelse

Mapal tilbyder med sit Mega-Drill Steel-Plus-bor markant bedre ydeevne, og samtidig en forbedring af levetiden på 50 procent.


Tyske Mapals Mega-Drill-Steel-serie er udvidet med Mega -Drill-Steel-Plus, som giver brugerne en betydelig stigning i slidstyrke og ydeevne, fremhæver producenten.

I lighed med Mega-Drill-Steel er den seneste generation også med tilpassede skærekanter og spånrum, der er egnet til boring i stål, og -Plus giver herudover brugerne en betydeligt øget ydeevne og cirka 50 procent længere værktøjslevetid. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På den ene side er fløjtens geometri optimeret. På den anden side anvendes en nyudviklet coating, som i kombination med den ændrede skærekantforbedring øger levetiden med 50 procent, selv om man arbejder med en 15 procent højere skærehastighed samt en 15 procent højere tilspænding sammenlignet med forgængeren.

Mega-Drill Steel-Plus fåes i diametre fra 3 til 25 millimeter til HA- og HE-skafttyperne. Ved indvendig køling er borene tilgængelige i længder på 3, 5 og 8 gange diameter - uden indvendig køling findes de i 3 og 5 gange diameter. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik