Teknovation Logo
robot

 
  • Kim Brohus Nielsen, Møn Maskinbyg, (t.v.) og Hans Erik Jensen, KJV, er løbende i dialog om indkøb af værktøj og øvrigt udstyr i den spåntagende afdeling af Møn Maskinbyg, og herunder firmaets valg af Benz Solidfix-systemet.

11. november 2017, kl. 09:11 

KJV-kompetencer til Møn Maskinbyg

teknovationNr. 16 - 2017   Når man hos Møn Maskinbyg A/S har en spåntagende udfordring, så henvender man sig til KJV A/S, der i en årrække har været hovedleverandør af skærende værktøj. Det giver adgang til kompetent rådgivning, så man finder den optimale løsning.


Møn Maskinbygning i Stege, hvor hovedleverandøren er KJV A/S, og den løbende kontakt sker gennem konsulent Hans Erik Jensen, der er kommet i virksomheden i en årrække.

”Vi kan ikke overskue alle de muligheder, der er fra de forskellige producenter, så vi har valgt i stedet at samle os hos en hovedleverandør, og så trække maksimalt på den løbende rådgivning, som vi får hos KJV A/S,” fortæller administrerende direktør Knud G. Hansen, om samarbejdet i det aktuelle Teknovation - nr 16/2017.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Da firmaet anskaffede et Okuma Genos 300-center fra Flextek, og ansatte Kim Brohus Nielsen for at sikre, at man fik det maksimale ud af maskinen, opstod en af de udfordringer, som er løst til fælles glæde:

”Jeg har begrænset med værktøjspladser i forhold til at vi kører med rigtigt mange omstillinger,” fortæller Kim Brohus Nielsen, og fortsætter:

”Sammen fandt vi frem til at Benz Solidfix-systemet rummer netop dét, som jeg søger, og jeg har derfor fuldt udbytte af de 12 værktøjspladser med roterende værktøj, fordi jeg hurtigt kan skifte en given spids til en anden, mellem omstillingerne, i stedet for at skulle have værktøjsholderen ud og sætte en anden i,” siger Kim Brohus Nielsen.

Det klares i stedet med et snuptag og en unbraconøgle.

Se hele artiklen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media