Teknovation Logo
robot

 
  • Den aktuelle udgave er på vej ud med distributørerne til læserne.

15. oktober 2017, kl. 21:46 

Teknovation 14/2017 er på vej

teknovationNr. 14 - 2017   Der er seneste om Danmarks deltager ved Worlds Skills for industriteknikerlærlinge, René Kling Hansen, og hans forberedelser til konkurrencerne i Abu Dhabi. Spændende artikler om slibning, spåntagning, avanceret brug af robotteknologi i Additive Manufacturing, AM, og Cad/Cam.


World Skills 2017 er i fuld gang i Abu Dhabi, og herunder også konkurrencerne for industriteknikerlærlingene, der har danske René Kling Hansen blandt deltagerne. Teknovation har fulgt hans sidste forberedelser frem mod konkurrencerne, og herunder også hans tests hos DMG Mori i Bielefeld på VM-maskinerne.

Avisen denne gang stiller også skarpt på de store Matsuura-maskiner hos Hydra-Grene i Skjern. Installationen er nu helt kørt ind og der er tilfredshed med både maskiner og robotter, leveret af henholdsvis Masentia A/S og QRS A/S.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I specialtemasiderne om spåntagende metalbearbejdning gælder det også en række af de mest spændende lanceringer på sidste måneds EMO 2017-messe ligesom den aktuelle udgave rummer opfølgning på årets industrimesse i Herning, hi ´17 i forrige uge, samt om årets Schweissen & Schneiden, der var på gæstevisit i Düsseldorf.

Den aktuelle udgave rummer også præsentation af de seneste slibeteknologier hos United Grindings, Mobile Industrial Robots aktuelle ekspansionsplaner og Kukas målrettede løsninger såvel som brug af 3D-metalprintere hos blandt andet Ravn A/S i Kolding.

Se hele den aktuelle udgave i onlineudgaven ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media