Teknovation Logo
robot

 
  • Hele ugen efter messen har salgsdirektør Esben Jaedicke Christiansen været på landevejen for at følge op på de mange forespørgsler.

12. oktober 2017, kl. 14:27 

ECM: Stor travlhed efter messen

Den alsidige underleverandør ECM Industries A/S melder om særdeles tilfredsstillende hi-messeopfølgning på baggrund af flere leads med ’kød på’ end længe set.


Øster Starup-virksomheden, der er totalleverandører inden for metalbearbejdning, havde nogenlunde det samme antal henvendelser som tidligere år, men kvaliteten af forespørgslerne har været bedre end længe set, fortæller produktionsdirektør og medindehaver, Søren Jaedicke Christiansen.

Salgsdirektør og medindehaver Esben Jaedicke Christiansen har siden messens afslutning i sidste uge da også haft nok at se til med at følge op på interessen, der, ifølge Søren Jaedicke Christiansen, fordeler sig på tværs af virksomhedens kompetenceområder.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


En af de seneste tiltag i virksomheden, der blev lagt mærke til i Herning, var den nylige investering i en 3D-printer fra MARKFORGED til fremstilling af emner i kulfiber, glasfiber, kevlar og plast.

Aktuelt kører den 18 timer i døgnet, lyder det fra produktionsdirektøren, der blandt andet anvender den til fremstilling af prototyper til de mange maskinprojekter, der arbejdes på.

Firmaet er nu også begyndt at tage eksterne ordrer ind, da interessen fra kunder med behov fra alt fra beslag, robotværktøj og prototyper har været massiv, konstaterer Søren Jaedicke Christiansen. Interessen er så stor, at virksomheden har måttet dedikere mandskab, alene til 3D print.

”Styrken ved at kombinere mikrokulfiber og eksempelvis kevlar i et og samme emne er imponerende, og vi står næsten allerede med tanker om en mulig forøgelse af maskinparken inden for 3D-printgenren, hvis den efterspørgsel, vi oplever, varer ved,” konstaterer produktionsdirektøren. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik