Teknovation Logo
robot

 
  • René Kling Hansen har haft mere frihed i anvendelsen af maskineriet end tidligere danske WorldSkills-deltagere, og er også blevet supporteret løbende af Seco Tools på skærende såvel som holdende værktøj.

12. oktober 2017, kl. 14:52 

Stor spænding hos Skills-VM-deltager

På lørdag er der indmarch til årets WorldSkills, der i år afvikles i Abu Dhabi, og har danske René Kling Hansen som deltager blandt industriteknikerlærlinge. Han mærker spændingen stiger op til konkurrencerne.


Seco Tools indgik i juni i år en 3-årig sponsoraftale om leverancer af skærende og holdende værktøj til industriteknikkerne ved DM og VM i Skills.

Det har betydet, at Seco har været i tæt dialog med den danske VM-deltager René Kling Hansen, der til daglig er EUX-elev på uddannelsen til industritekniker ved Syddansk Erhvervsskole, og stiller op i CNC-drejekonkurrencen i World Skills 2017. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over at Seco Tools har ”klædt ham godt på" i form af leverancer af de rette skærende og holdende værktøjsløsninger, har de også investeret tid i at træne den danske deltager i brugen af værktøjet. I praksis betyder det, at Seco Tools’ egen tekniker Svend Jørgensen ved flere lejligheder har besøgt René Kling Hansen på hans arbejdsplads, Valmont SM i Rødekro, og her undervist René Kling Hansen i blandt andet dynamisk drejning og fræsning samt valg af vendeskær til traditionel drejning.

Igennem samarbejdet har Svend Jørgensen lært René Kling Hansen at kende som en en frisk ung mand med masser gå på mod,og som meget faglig dygtig. Derfor spås han en fornuftig chance.

For Seco handler det ikke bare om et økonomisk sponsorat, men om lysten til at investere i fremtidens unge industriteknikere og værktøjsmagere, og det er derfor, at virksomheden har involveret sig i projektet med liv og sjæl:

”Sponsoratet er en naturlig forlængelse af vores aktiviteter på uddannelsesområdet, og vi glæder os meget over at kunne dele vores viden og kompetencer – for på den måde, at bidrage til en øget faglighed og interesse blandt de unge,” fortæller direktør for Seco Tools Danmark, Henrik Mathiasen.

Det tætte forløb mellem medarbejderne i Seco Tools og den danske delegation har gjort, at medarbejderne i Brøndby er lige så spændte på udfaldet af konkurrencen, som den danske delegation selv.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik