Teknovation Logo
robot

 
  • To stolte vindere af regionsmesterskabet er fra venstre Casper Rasmussen og Daniel Gram Christensen.

10. oktober 2017, kl. 16:58 

To nordjyske industritekniker-regionsmestre

Regionsmesterskabet for industriteknikere på fagskoler i den nordlige del af Jylland blev tirsdag afgjort på Tech College i Aalborg i en intens dyst mellem seks dygtige deltagere. På en delt førsteplads var det Casper Rasmussen og Daniel Gram Christensen, der tog sejren.


Med intens koncentration dystede seks dygtige lærlinge om Regionsmesterskabet for industriteknikere i den nordlige del af Jylland.

Dysten foregik mandag og tirsdag i denne uge hos Tech College i Aalborg, hvor meget mere end æren stod på spil. De to bedste går således direkte videre til Danmarksmesterskabet i Skills 2018, der holdes til januar i MCH-Messecenter Herning, hvor en sejr kan åbne døren til Verdensmesterskabet i Skills 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Sejren, en delt førsteplads, gik til Casper Rasmussen, KVM Industrimaskiner/Mercantec, og Daniel Gram Christensen,, Kamf/Mercantec. Men høje faglige kompetencer kendetegnede også den øvrige del af deltagerne: Jonas Landbo Østergaard, Cimbria/EUC Nordvest, Laurids Christensen, Cimbria/EUC Nordvest, Simon Brix Nielsen, LSM Steel Spånteknik/Tech College Aalborg, og Kasper Kjærulff Grønkjær, Cimbria/Tech College Aalborg.

Sejrbevisettil de to vindere blev overrakt af uddannelseschef hos Tech College Aalborg, Niels Kjeldsen. Han fastslog ved lejligheden, at samtlige deltagere har klaret sig flot i konkurrencen, og nu står som en stærk efterspurgt vare i erhvervslivet:

”Rigtig mange virksomheder landet over taler om problemer med at rekruttere faglærte maskinfolk med de rette kvalifikationer. Problemet vil forsat vokse med mindre det lykkedes at få mange flere unge overbevist om mulighederne i en spændende og udfordrende erhvervsuddannelse,” sagde Niels Kjeldsen.

peis


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media