Teknovation Logo
robot

 
  • Her præsenterer Jens Christian Jensen en af de seneste muligheder med Iscar Modular Grio-systemet inden for udvendig præcisionskøling.

22. september 2017, kl. 08:54 

Stik med optimeret køling i centrum

Effektiv køling direkte ud på skærespidsen er en fællesnævner for en række af Iscars aktuelle lanceringer  - ikke mindst for det seneste stiksystem Modular Grip.


På årets metalbearbejdningsmesse i Hannover, der løber til og med på lørdag, har den danske Iscar-forhandler KJV A/S's produktspecialister hele ugen præsenteret de seneste muligheder på producentens stand.

Modular Grip er et modulært afstikssystem, der blev introduceret for halvandet år siden, og består af en grund- og mellemholder samt selve afstikbladet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det er konstant under udvikling, og med den seneste implementering af forskellige præcisionskølesystemer for indvendig samt også udvendig tilførsel af køle-/smørremiddel kan standtiden forbedres væsentligt, fremhæver KJV's Iscar-produktchef Jens Christian Jensen.

Endvidere er systemet specialanpasset til en række af mest populære maskinfabrikater, hvilket er med til at sikre systemets høje stabilitet, påpeger han.

På kort tid er systemet blevet implementeret hos flere danske kunder, fremhæver produktchefen og tilføjer, at der stadig er store muligheder for at udbrede systemtet yderligere i Danmark. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media