Teknovation Logo
robot

 
  • Skive Smede- & Maskinteknik store Emco-bearbejdningscenter er nu på plads i produktionen på Væselvej.

19. september 2017, kl. 11:23 

Stor Emco til Skive Smede- & Maskinteknik

Stigende ordretilgang og generelt større emner har fået Skive Smede- & Maskinteknik til at udvide med et fem-akset bearbejdningscenter fra Emco, der nu er det største fra den østrigske producent nord for Hamborg.


Skive Smede- & Maskinteknik har netop fået installeret et fem-akset MMV 3200-bearbejdningscenter fra Emco. Samtidig med investeringen er medarbejderstaben blevet udvidet med henholdsvis en industritekniker og en smed, oplyser direktør Erik Jakobsen, som fremadrettet vil sætte endnu mere fokus på, at håndterestørre og mere komplicerede opgaver:

”Der er investeret i både maskine og medarbejderstab for at efterkomme kundernes ønsker. Forespørgslerne er der. Vi har udvidet kompetencerne, og får et ekstra ben at stå på”, siger han, og hentyder til, at man nu kantage mere underleverandørarbejde ind, både lokalt og nationalt, mens man bevarer fokus på husets tekniske projekter indenfor blandt andet udvikling og konstruktion af specialmaskiner.

Maskinen er leveret tilpasset Skive-virksomhedens behov. Den kan tage op til 5 tons på planet, 2 tons på et diameter 900 millimeter-rundbord, der i øvrigt kan svinge i diameter 1.200 gange 1.000 millimeter i højden. Al programmering foregår i Mastercam fra Cimco, så kunderne kan sende Step-filer direkte til maskinen.

”Vi kan fremover bearbejde store emner op til 3,2 meter i længden og 1 meter i bredden. Der kan fræses hurtigt og præcist, så leveringstiden holdes nede. Maskinen er købt for at blive brugt. Vi skal tilbyde og udnytte den kapacitet, der nu er til rådighed”, fortæller Erik Jakobsen.

Flere arbejdsopgaver er i dag centreret om store emner som fræses og efterfølgende svejses. Fast tilknyttet - med kontor i huset - er IWT-certificeret svejsekoordinator Brian Astrup Jensen, men også den nyansatte smed er certificeret svejser. Et bevidst valg, understreger Erik Jakobsen, som får ordrer fra mange brancher hvor certifikater og dokumentation er en nødvendighed:

”Vi vil ikke udelukke nogen. Når vi for eksempel leverer til offshoreindustrien skal alt dokumenteres. Det er en selvfølge, og samarbejdet med Brian giver os flere strenge at spille på - især når det gælder videnstunge projekter. Det skal vi få det bedste ud af i forbindelse med den nye investering”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik