Teknovation Logo
robot

 
  • Iscar-produktchef Jens Christian Jensen, KJV A/S (t.v.) og Mazak produktionstekniker Thomas Rieper i færd med forberedelserne til arrangementerne 5. til 7. september.

7. august 2017, kl. 08:41 

Produktivitetsseminarer hos DAMRC

I dagene 5. til 7. september inviterer Mazak i samarbejde med KJV, DeltaCAM og QRS til seminarer hos DAMRC i Herning med henholdsvis formbearbejdning og produktivitet.


Mazak, KJV, DeltaCam og QRS vil i Teknologicentret hos Danish Advanced Manufacturing Reseach Center, DAMRC, i Herning, 5. til 7. september, præsentere løsninger, der sikrer optimal produktivitet og processikkerhed ved hjælp af den seneste teknologi både i og uden om CNC-maskinen.

Med Mazaks Variaxis i-600-Multitaskmaskine som omdrejningspunkt præsenteres løsninger inden for blandt andet Cad-/Cam-software, opspænding, software til optimalt valg af skærende værktøj og bearbejdningsdata, opmåling og forindstilling samt automation. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Live-demo og dialog er i fokus på seminardagene, hvorfor antallet af deltagere er begrænset. På den første seminardag, tirsdag den 5. september, er Die & Mold i fokus. Denne dag kan deltagerne ifølge arrangørerne opleve noget af det ypperste til effektiv formbearbejdning.

Mazak demonstrerer, hvad det er muligt at opnå med Multitaskingmaskinen i samspil med løsninger fra de øvrige arrangører. Mazak demonstrerer blandt andet hvordan der ved 3D-inspektion direkte på maskinen kan undgås både spildtid og kvalitetsusikkerhed.

På seminardagene 6. og 7. september er løsninger til optimering af produktiviteten i en produktionsvirksomhed i fokus. KJV deltager med løsninger inden for en række områder: Iscar-hårdmetalsværktøj samt -software til blandt andet optimalt valg af værktøj og bearbejdningsdata, Lang Technik opspænding til hurtig op- og omstilling samt Zollers forindstilling og opmåling til sikring af optimal processikkerhed.

Fra tyske Zoller præsenterer KJV den seneste måle- og forindstillingsmaskine Venturion 450 med Pilot 3.0 CNC software og Tool Management System, TMS-software.

Fra tyske Lang Technik præsenterer KJV, hvordan man blandt andet mindsker opstillingstiden med Langs Quick-Point 0-punktssystemer til fem-akset setup. Deuden demonsteres Langs centrerskruestikke med tilhørende prægeteknologi. Løsningen har en maksimal spændehøjde på 3 millimeter., og sikrer, at nulpunktet altid er samme sted.

KJV præsenterer desuden, hvordan man finder det optimale Iscar-værktøj med tilhørende skæredata til en given bearbejdning ved hjælp af Iscars App IBAQUS, hvis software blandt andet også giver adgang til producentens elektroniske katalog, samt de særlige Tech Talk video'er på YouTube. Sidst, men ikke mindst, demonstrerer KJV highlights fra Iscars hårdmetalprogram.

På seminardagen den 5. september præsenterer DeltaCAM deres CAM-pakke Autodesk Powermill. DeltaCAM viser også, hvordan en CNC-maskine kan indgå i den daglige emnekontrol ved hjælp af deres software Autodesk Powerinspect. Ligeledes præsenteres softwaren Autodesk Fusion 360 grader til produktionsvirksomheder.

Quality Robot Systems, QRS, demonstrerer alle tre seminardage automationsmuligheder med deres seneste generation af SmartZell MTM. Her kan nye emner indkøres på få minutter og flere moduler kan tilkobles. Desuden demonstrerer QRS, hvordan maskinkapaciteten kan optimeres ved at lade en robot hjælpe til med afgratning af emner.

Seminarerne holdes hos DAMRC alle tre dage fra klokken 9 til 15. Interesserede skal tilmelde sig på telefon 4422 7700 eller e-mail elboth@mazak.dk. For at sikre den nødvendlige tid til spørgsmål og dialog er antallet af pladser begrænset, og tilmelding til seminarerne sker efter først-til-mølle-princippet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media