Teknovation Logo
robot

 
  • Seneste udgave er nu på vej ud til læserne.

28. maj 2017, kl. 11:09 

Teknovation 8/2017 er på vej

teknovationNr. 8 - 2017   Den aktuelle udgivelse omfatter flere spændende reportager og temasider. Læs blandt andet om Plastteknik 2017, 3D-tiltagene hos Thürmer-datterselskabet Twenty-Seven, seneste måletiltag fra Zeiss, Leitz, Wenzel, Jenoptik og Renishaw. Der er også temasider om Spån-tiltag hos blandt andet BJ Gear, Vivo Productions og Lem Beslag med meget mere.


Teknovation var naturligvis på plads i Malmø i forrige uge, da der var Plastteknik Nordic 2017 i MalmöMässan-centret, og bringer en større reportage med vægt på særligt de danske udstilleres oplevelser.

Vi stiller også skarpt på den seneste udvikling inden for 3D-metalprint, og herunder ikke mindst tiltagene i Thürmer-datterselskabet Twenty-Seven, som netop har afholdt den første af foreløbigt fire Workshops om 3D-metalprintteknologien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er aktuelt også specialtemasider med henholdvis Måleteknik, Spåntagende Metalbearbejdning og Autoation/Robotter i fokus.

Læs her blandt andet om de seneste måletiltag fra Zeiss, Leitz, Wenzel, Jenoptik og Renishaw og på den spåntagende front blandt andet om tiltag hos BJ Gear, Vivo Productions og Lem Beslag med mere samt endeligt om Kukas tiltag på Industrie 4.0-fronten, som blev frigivet i forbindelse med sidste måneds Hannover Messe 2017.

Se hele den aktuelle udgivelse i onilneudgaven ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik