Teknovation Logo
robot

 
  • Under sin læretid slog Oliver Stavnsbo sine lærlingefolder i maskinværkstedet hos Vester Nebel-virksomheden LJ Maskinteknik parallelt med færdiggørelsen af skolearbejdet ved Syddansk Erhvervsskole i Vejle.

3. marts 2017, kl. 17:03 

En Danmarksmester til Mastercam

Den danske forhandler af Mastercam, Cimco A/S, havde messepremiere for en af de senest tilkomne medarbejdere i form af 2016-Danmarksmesteren i industriteknik Oliver Stavnsbo.


For lidt over et år siden blev Oliver Stavnsbo kåret som vinderen af DM i Skills for industriteknikerlærlinge i Fredericia, og i syv måneder har han nu arbejdet for Cimco A/S.

"Jeg har altid gerne ville arbejde med Mastercam-softwaren, fordi der er så mange muligheder med den," siger han.

"Jeg får mange spændende opgaver og de spænder vidt. Så jeg er bestemt meget glad for, at jeg har fået muligheden for at videreudvikle mig i Mastercam-regi."

For Cimco har Odense-messen været en kærkommen lejlighed for at vis de seneste muligheder med Mastercam 2017-softwaren, samt de øvrige produkter i Cimco-porteføljen.

"Vi har haft mange gæster forbi, og vi er godt tilfredse med kvaliteten af leads. Og så er vi bestemt glade for at kunne præsentere Oliver," lyder der fra teknisk konsulent hos Cimco A/S, Lars Bondesen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media