Teknovation Logo
robot

 
  • Erick Thürmer mener, at virksomhedens gevindværktøj, hvor ti procent i dag produceres i Hvidovre og resten på fabrikker i Østeuropa, befinder sig i et unikt leje, hvad angår pris og kvalitet og kan måle sig med de største producenter på verdensmarkedet. Og den store opmærksomhed på Thürmer-brandet med fokus på åbenhed og digital fremsynethed har skærpet opmærksomheden hos interessenter og slutbrugere.

15. januar 2017, kl. 21:19 

Thürmer runder 40 procent vækst

teknovationNr. 1 - 2017   Direktør Erick Thürmer glæder sig over den megen opmærksomhed om virksomhedens digitale bestræbelser. Samtidig oprustning i værktøjsproduktionen og en industri i generel fremgang har været med til at booste forretningen, der havde 40 procents vækst i 2016.


I december blev Thürmer Tool tildelt Danmarks Digitale Føretrøje, opnået i kapløb med 38 andre produktionsvirksomheder. Er der nogen, som har betvivlet beæredygtigheden af de mange forskellige tiltag i forhold til at drive Thürmer-forretning profitabelt, så bør 2016-regnskabet for virksomheden få dem til at forstumme, lyder det nu fra Erick Thürmer.

Ifølge direktøren, så har der i løbet af 2016-året været en måned eller to, hvor salget af skærende værktøj er faldet lidt tilbage, men derudover er det gået forrygende. Og på vej ind i 2017 ser det, med de seneste oplysninger han får fra grossisterne, ud til, at opsvinget i den grad har bidt sig fast.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Det er de mange bække små, der har gjort, at vi kommer ud af 2016 med en rigtig flot vækst på 40 procent, Som det ser ud nu, så har opsvinget bidt sig fast herhjemme, og vi laver i øjeblikket rekord hver måned. Desuden har vi en meget spændende plan for at ekspandere yderligere internationalt gennem internetbaserede forhandlere, der allerede er med til at bidrage væsentligt til salget,” fortæller direktør Erick Thürmer i det aktuelle Teknovation - nr. 1/2017

Hvor der tidligere har lydt mere negative toner fra direktøren vedrørende den generelle tilstand for danske produktionsvirksomheders muligheder at gøre sig gældende i den internationale konkurrence, så er der - også her - sket en forandring, røber hans aktuelle opfattelse af den hjemlige industris tilstand:

”Vi har i årene efter finanskrisen været på en lang sur march, men det ser nu ud til, at krisen nu har skabt en forandringsvillighed herhjemme, der kommer os til gavn og har gjort, at vi omfavner den digitaliseringstrend, der lige nu skaber store forandringer i de globale industrielle værdikæder,” siger Erick Thürmer, og fortsætter:

”Faktisk oplever jeg, at vi herhjemme taler mere om Disruption og digitale forandringer ikke mindst blandt MMV’erne end eksempelvis i Tyskland, der ellers er Industrie 4.0-visionens moderland. Og det er rigtig vigtigt, at vi mentalt omfavner disse begreber, for så skaber det en villighed til at agere derefter.”

Læs hele den spændende case i online-udgaven af Teknovation - nr. 1/2017 - ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik