Teknovation Logo
robot

 
  • Eksempler på ERGOline X med Celos X fra venstre til høje tilpasset til Mapps-, Siemens- og Heidenhain-styringer.

2. maj 2024, kl. 15:12 

Opdateret HMI-panel til Celos X

DMG MORI har lanceret et opdateret Human Machine Interface-panel, HMI, døbt 'ERGOline X' til Celos X. Enheden skal hjælpe kunderne med at få det meste ud af de seneste digitale muligheder i Celos X-softwaren.


Det er nu muligt at øge procesintegrationen mellem fem-aksede maskiner og Multitasking-centre med automatisering, hvilket i dag udgør 75 procent af DMG MORI's produktsalg, hvor omkring 37 procent af ordrerne leveres med automationssystemer.

For at opnå endnu højere produktivitet skal brugerne også kunne betjene deres maskiner mere effektivt. Og det er baggrunden for den aktuelle lancering af HMI-touchpanelet ERGOline X med Celos X, fremhæver producenten.

Der er tale om et betjeningspanel med tre hovedkomponenter i form af en bredformatsskærm med touchpanel, en hybridbar og en række hardwareknapper.

Det øverste panel består af en berøringsfølsom skærm som en smartphone, hvor reaktionshastigheden, ifølge producenten, er blevet forbedret i forhold til den tidligere model, og hvor operatørerne nu kan anvende den med handsker.

Hybridbaren angiver automatisk en række nødvendige funktioner i henhold til forskellige driftsscenarier og skal være med til at forhindre menneskelige fejl og generelt gøre betjeningen enklere.

Hardwareknapperne på det nederste panel er støvtætte, vandtætte og har en holdbar struktur. Alle knapper er nemme at trykke på og muliggør nøjagtige programinput, påpeges det.

ERGOline X med CELOS X er aktuelt tilgængelig med producentens seneste maskinmodeller inden for fem-akset horisontal bearbejdning i serien INH 63/80 og Multitaskingentre som NTX 500 samt NZ-platformen.

De øvrige modeller følger inden længe, understreges det, med henblik på at understøtte det, der af DMG MORI betegnes som kundernes Digital Transformation, DX, som i sidste ende skal føre til Machining Transformation, MX),gennem procesintegration, automation, DX og Green Transformation, GX.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 

   

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik