Teknovation Logo
robot

 
  • Da Morten Christensen sidste år sprang ud som selvstændig og etablerede Tooltek i Esbjerg, tog det ham under fem sekunder at sige ja tak, da han blev tilbudt at sælge TaeguTec. Her ses Morten Christensen (t.h.) sammen med Frederik Rasmussen fra MJC Metal, hvor de sammen kigger på hvilke plattekvaliteter, der skal arbejdes med i en optimeringsproces.

11. marts 2021, kl. 16:48 

TaeguTec passer godt til Tooltek

Da Morten Christensen sidste år sprang ud som selvstændig med virksomheden Tooltek i Esbjerg, tog det ham under fem sekunder at takke ja, da han fik tilbud om at være forhandler af TaeguTec, som han har kendt til og arbejdet med siden år 2000. 


”Da jeg sidste år sprang ud som selvstændig, tog mig ikke 5 sekunder at sige ja tak, da jeg blev tilbudt at sælge TaeguTec, for hvis jeg skal sælge skærende værktøj, er jeg ikke i tvivl om hvilket fabrikat, jeg foretrækker,” fortæller Morten Christensen.

Han har faktisk sat pris TaeguTec siden år 2000, hvor han indledte bekendtskabet, som han også siden har arbejdet. Særligt fremhæver han bredden i programmet, hvor han altid finder med de seneste hårdmetalkvaliteter og belægninger. I det hele taget er det en producent, der følger udviklingen, fremhæver Morten Christensen:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Der er en vanvittig god base, og man kan altid finde kvaliteter, der sikrer, at kundens produktion kører stabilt, og så kan man optimere ud fra det. Og så passer og supplerer TaeguTec godt med det øvrige værktøj og udstyr, jeg sælger blandt andet M&H Hexagon, og ofte oplever jeg, at TaeguTec, ikke mindst inden for fræsning og boring, er en god døråbner, når jeg skal besøge nye kunder”.

Morten Christensen mener selv, at hans styrke som rådgiver er, at han nogenlunde ved, hvad kunderne tænker.

”Jeg er en meget dårlig sælger, for ofte kan jeg snakke mig ud af en handel, da jeg kan se kundens udfordringer og problematikker. Min viden er ikke bare teoretisk – men, i høj grad også praktisk, da jeg også har solgt maskiner. Så jeg ved, hvilke udfordringer, der er med forskellige fabrikater og modeller, som der skal tages højde for, når det optimale værktøj skal vælges," siger Morten Christensen.

”Morten Christensen har erfaring både fra forhandler- og slutkundesiden, og han har også solgt maskiner, så han har en virkelig god baggrund inden for spåntagning. Og så er han rigtig god til at sætte sig i kundernes sted og give en professionel rådgivning og service. Dertil kommer, at har han igennem mange år har haft gode relationer til både mig og de øvrige medarbejdere i TaeguTec, så derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville have Morten Christensen med på TaeguTecs hold af tekniske forhandlere, der alle har baggrund inden for bearbejdningsteknik og kan give teknisk service på et højt niveau,” siger Tom Holmgreen fra TaeguTec, og fortsætter:

”Flere og flere kunder stiller krav til rådgivning og løsninger fra deres leverandør, og med sin store erfaring med optimering af bearbejdningsprocesserne på CNC-styrede spåntagningsmaskiner, er Morten Christensen en mand, jeg gerne sender ud til kunder, der ønsker at optimere maskintiden”.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 

   

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik