Teknovation Logo
robot

 
  • Et integreret materialelager, døbt Bundle Space, giver et bufferlager, der kan rumme op til fire tons råmateriale, eller op til fem tons med maskinversionen designet til otte meter rørlængder.

16. april 2020, kl. 08:18 

TruLaser Tube 3000 fiber lanceret

Tyske Trumpf har aktuelt tilføjet den omkostningseffektive model TruLaser Tube 3000 Fiber til virksomhedens portefølje af rørlaserskæremaskiner.


Med TruLaser Tube 3000 fiber-rørlaserskæreren udvider Trumpf produktporteføljen med det, virksomheden betegner som et omkostningseffektivt valg selv ved lav til medium kapacitetsudnyttelse.

Maskinen er velegnet til virksomheder, der ikke tidligere har haft rørlaserskæring i huset såvels som dem, der søger at udvide produktionskapaciteten inden for alsidig bearbejdning af rør og profiler. Eksempelvis kan den erstatte konventionelle bearbejdningsprocesser som savning, boring og fræsning, fremhæves det.

Specifikationerne dækker rørskæring med diametre op til 152 millimeter, og profiler med en ydre omkreds på op til 170 millimeter. På vægt siden klares op til 18,5 kilogram pr. meter med materialetykkelser på op til 8 millimeter. Den fås i to udgaver, der kan rumme enten 6,5 eller 8 meter rørlængder.

Den selvcentrerende opspændingsteknologi, der er designet til at holde røret på plads og placerer det korrekt under bearbejdningen, tilpasser sig automatisk til rørets dimensioner uden at kræve manuel opsætning af operatøren, fremhæves det.

Endelig er maskinen også klargjort til smart produktion med App-styring, og/eller via OPC UA-baseret datainterface forbundet til et ERP- eller MES-system eller til en skyapplikation, konstaters det. 

Trumpf-maskiner forhandles i Danmark af AVN Pladeteknik A/S, Brøndby.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 

   

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik