Teknovation Logo
robot

 
  • Henning Dam er nu blevet tilknyttet Supportteam Danmark som sekretariatsleder 20 timer om ugen, og han glæder sig over opbakningen til at styrke initiativet, der gerne skulle resultere i at medlemsskaren kan fordobles til 150.

18. juni 2017, kl. 22:36 

Henning Dam nu 20 timer/uge til industritekniker.nu

teknovationNr. 9 - 2017   Der er øget opmærksomhed omkring industritekniker-uddannelsen. Ikke mindst gennem nu otte regionale Supportteams, der bakker op om industritekniker.nu-initiativet, som med ansættelsen af initiativtageren Henning Dam 20 timer om ugen nu styrker indsatsen yderligere.


Siden opstarten af Supportteam-initiativerne, der står samlet bag hjemmesiden industritekniker.nu, og de tilhørende udafvendte aktiviteter, er udviklingen vendt, og flere unge starter i dag ved en række af landets erhvervsskoler på industritekniker-forløbet, såvel som på det tilknyttede område for værktøjsmagerlærlinge i henholdsvis Skive og København

”Det har været en stor glæde, at være en del af indsatsen, sammen med erhvervsskolerne og de lokale virksomheder. Ikke mindst fordi vi virkeligt har mærket, at indsatsen bærer frugt,” siger en af initiativtagerne Henning Dam, som siden opstarten har forladt stillingen som Flextek-direktør, og netop har sagt ja til at tage teten omkring Supportteam Danmark i en 20 timers-stilling:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Jeg er glad for at der velvilje omkring initiativet, og lyst til at styrke indsatsen. Det er så faldet sådan i hak, at det passer godt sammen med mit byrådskandidatur i Vejle, hvor jeg er opstillet af Socialdemokraterne,” fortæller Henning Dam, og fortsætter:
”Det er særligt DVF-formand, Hermle Nordic-direktør Lars Lynge, som sammen med de øvrige kræfter omkring Supportteamet ved SDE i Trekantsområdet, har lagt kimen til idéen, og fundet opbakning til økonomien, så vi nu kan styrke indsatsen.”

Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening, DVF, har således valgt at bidrage, ligesom man har skubbet til søsterorganisationen Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj og Automation, Bitva, der også har vist interesse for at supportere indsatsen i Supportteam Danmark fremadrettet.

”Ud over, at vi derved får flere medlemmer, og dermed bedre økonomi, så er DVF og Bitva også med til at åbne døre hos hovedorganisationen Dansk Erhverv,” påpeger Henning Dam, som blandt andet skal bruge noget tid på at få flere med i medlemsskaren omkring industritekniker.nu samt at søge fondsmidler, hvor han ser en stor styrke i at have organisationerne bag sig.

Faktisk er det første udbytte af den indsats lige landet i form af 50.000 kroner fra Mads Clausens Fond til aktiviteterne i Supportteamet omkring NEXT i København.

Læs hele artiklen i den aktuelle udgave af Teknovation ved at følge lænken til onlineudgaven her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 

   

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media