Teknovation Logo
robot

 
  • Årets Bitva-elevprismodtagere, Karin Brink Thimm, Lemvigh-Müller, og Dennis Bjørn Jacobsen, KJV, flankerer Bitva-bestyrelsesmedlem, direktør Peter Larsson, Folke-Larsens Eftf. A/S, der motiverede valget af de to dygtige unge kandidater, som årets prisvindere. (Foto: John Steenfeldt-Jensen/Automatik & Proces)

24. marts 2017, kl. 08:25 

Bitva-priser til dygtige elever

Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, Bitva, uddelte i forbindelse med årets generalforsamling også Bitva-elevpriserne 2017 til henholdsvis Karin Brink Thimm, Lemvigh-Müller, og Dennis Bjørn Jacobsen, KJV.


Bitva er en fusion af BHP, BIA og VOV, og med i fusionen er også fulgt VOV-elevprisfonden, som årligt honererer dygtige elever i medlemsvirksomhederne med en elevpris.

I fusionen er prisen naturligt omdøbt til Bitva Elevprisen, og der kan indstilles elever fra alle medlemsvirksomheder.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Således er det tilfældigt, at årets to elevpriser faktisk havnede hos handelselever fra tidligere VOV-medlemsvirksomheder, henholdsvis KJV A/S og Lemvigh-Müller A/S. De to, Dennis Bjørn Jacobsen og Karin Brink Thiim, var af elevprisudvalget valgt ud fra deres topmotivation, som de to virksomheder havde understreget i de respektive indstillinger.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 

   

 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media