Teknovation Logo
robot

 
  • Frem til og med fredag den 17. maj er der GrindingHub 2024 i Messe Stuttgart-hallerne 7, 9 og 10.

14. maj 2024, kl. 13:06 

GrindingHub 2024 er kommet godt fra start

For blot anden gang er der GrindingHub-messe i Stuttgart, og fra start har messen sikret sig en position som et førende internationalt træfpunkt for slibeteknologier inden for metalbearbejdning, og samlet områdernes ledende producenter. Messen, der løber frem til og med fredag den 17. maj, byder på næsten 500 udstillere.


I den tyske fabrikantforening for værktøjsmaskiner, Verein Deutscher Werkzeugsmaschinenfabriken, VDW, tæller man en stribe producenter inden for slibning, men hertil glæder producenternes direktør, dr. Markus Heering sig over, at der på GrindingHub også er producenter fra yderligere 29 andre lande, og fremgang i forhold til den første udgave af messen i Stuttgart for to år siden, så den internationale status udvides, understreger han.

På plads er 490 udstillere, hvoraf over halvdelen er firmaer uden for Tyskland, og årets udgave har et udstillingsareal på di4kq 41.500 bruttokvadratmeter i tre af centrets store messehaller - og de senest opførte og dermed også nyeste iøvrigt, påpeger dr. Markus Heering.

På udstillingen er der ikke en egentlig opdeling, da flere producenter repræsenterer teknologier inden for flere slibeteknologier. Samlet byder man på henved 40 produktsektorer, og har repræsentation inden for alle enkeltkategorier, når det gælder metalbearbejdning og slibning såvel som de tilhørende proceskæder, fastslår dr. Markus Heering.

Og det tilttrækker pænt med besøgende fra messestart, noterer han videre, og peger på, at der på blot to år også er budt på stor innovation, hvilket understreger behovet for GrindingHub.

Og messeterminen er også velvalgt, understreges det videre, idet man i årets andet kvartal forventer en markant øget tysk interesse for investeringer i netop slibeteknologi, både i månederne efter messen og længere frem i det kommende års tid, oplyser Heering, idet han henviser til konjunkturforventingsbarometeret fra VDW.

Særligt inden for fremstilling af højpræcise dele og emner til brug i rumfartsløsninger såvel som inden for medico- og medicinalindsutrierne er i stor vækst i det tyske.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik