Teknovation Logo
robot

 
  • Hovedkasserer John Larsen, Dansk Metal, glæder sig til at kunne hjælpe medlemmerne hurtigere i job.

19. april 2024, kl. 06:42 

Fagforbund vil hjælpe medlemmer hurtigere i jobs

Dansk Metal har sammen med 3F, HK og FOA, med tilhørende A-kasser, opkøbt Ankiro ApS’ jobproduktion, som udgør en såkaldt "jobhøster", der skal hjælpe medlemmerne hurtigere i job.


Når man som medlem af et fagforbund eller en A-kasse skal finde sit næste job, så er det helt afgørende, at man kan overskue de mange muligheder. For at sikre det har Dansk Metal sammen med 3F, HK og FOA, med tilhørende A-kasser, opkøbt Ankiro’ jobproduktion, der indsamler alle tilgængelige jobannoncer fra virksomheder i Danmark.

Med købet af den såkaldte ’jobhøster’ får alle medlemmer af fagforbund og a-kasser i Fagbevægelsens Jobformidling (FagJob) sikret en eksklusiv adgang til Danmarks største og mest avancerede jobportal, fremhæver fagforbundene.

Købet inkluderer også medlemmernes adgang til den sprogteknologi, som Ankiro og FagJob har udviklet gennem flere årtier. Den avancerede sprogteknologi gør det muligt hurtigt at finde langt flere relevante jobopslag med simple søgninger, end tilfældet er med andre søgefunktioner.

Med købet får fagforbundene også unik adgang til store mængder af data, som kan danne grundlag for fremtidens jobsøgning og jobformidling. Ved hjælp af de historiske data og den løbende akkumulering af data kan det give medlemmer og medarbejdere i fagforbundene viden om, hvilke kompetencer arbejdsgiverne oftest efterspørger inden for bestemte fag, eller hvilke job andre med lignende kvalifikationer har søgt.

Med købet af jobhøsteren vil FagJob-samarbejdet samtidig videreudvikle brugerplatformen, som møder medlemmerne, så de fortsat nemt og hurtigt kan søge i de mange jobopslag.

"Vores samarbejde med Ankiro har gjort, at vi historisk set har været på forkant og har kunne tilbyde vores medlemmer en enestående service i forhold til selv at finde job og få formidlet job. Denne service vil vi nu sammen med en ny it-leverandør styrke og videreudvikle til fremtidens arbejdsmarked," siger hovedkasserer John Larsen, Dansk Metal.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik