Teknovation Logo
robot

 
  • Give Steel høster fortsat opmærksomhed for deres bæredygtighedsindsats, senest med en nominering til Finans Impact Social Responsibility Award

11. april 2024, kl. 07:06 

Give Steel nomineret til Finans Impact Social Responsibility Award

Give Steel A/S meddeler, at virksomheden er blandt de nominerede til Finans Impact Social Responsibility Award, i kategorien for arbejdet i GROW-initiativet.


Give Steel-CEO og -ejer Torben Larsen var tilbage i 2022 med til at etablere non-profit-initiativet GROW, der skal inspirere andre til at øge antallet af sociale ansættelser, og det har senest ført til en nominering i Social Responsibility-kategorien ved Finans Impact Award, hvor den endelige vinder findes den 16. maj i København.

For Torben Larsen har det altid handlet om at gøre det rigtige. Hans virksomhed har mulighed for at gøre en forskel, når bare man tager ansvaret på sig, fortæller han, og det gavner ikke kun den enkelte medarbejder, men også virksomheden og samfundet, fastslår Torben Larsen. 

Sidste år gik prisen til Rema 1000 for arbejdet med at inkludere mennesker på kanten af arbejdsmarkedet ved blandt andet at ansætte medarbejdere i skåne- eller flexjob.

På samme måde har Give Steel et mål om at give udfordrede unge, eksempelvis med en kriminel baggrund, og andre på kanten af arbejdsmarkedet, mulighed for at finde fodfæste i livet via et arbejde.

”Det glæder mig at se, at andre har fået øjnene op for, hvad GROW og den sociale bæredygtighedsberegner kan. Jeg håber, at nomineringen vil være en anledning til at udbrede kendskabet til den sociale bæredygtighedsberegner til endnu flere danske virksomheder. Den kan hjælpe med at udregne den sociale værdi af virksomhedens sociale ansættelser – dokumentation, som også kan rapporteres i virksomhedernes ESG-regnskaber under S´et.” siger projektchef Benny Christensen, GROW. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik