Teknovation Logo
robot

 
  • Udviklingsplanerne for lokaliteten er sket i samarbejde med det lokale arkitektfirma Mangor & Nagel - en del af AART, oplyser Frederikssund Erhverv.

2. april 2024, kl. 18:58 

Planerne for AM-Lab Øst skrider frem

AM-Lab Øst kommer til at ligge på DTU Campus Frederikssund mellem U/Nord og Frederikssund Gymnasium, meddeler Frederiksund Erhverv.


De første streger er nu slået for AM-Lab Øst - den kommende hub for 3D-metalprint øst for Storebælt - som kommer til at ligge ved DTU Campus Frederikssund mellem U/Nord og Frederikssund Gymnasium.

Det meddeler Frederiksund Erhverv, og understreger, at omdrejningspunktet i uddannelsesmiljøet bliver en open-source 3D-metalprinter, der er udviklet og produceret ved DTU Construct gennem et initiativ med seniorforsker David Bue Pedersen i spidsen.

Ønsket er, at 3D-metalprinteren skal være tilgængelig for studerende, lærlinge og medarbejdere fra virksomhederne, der kan dygtiggøre sig i teknologien ved eksempelvis at fremstille prototyper.

På sigt er det forhåbningen, at AM-Lab Øst kan udvikle sig til en egentlig erhvervsuddannelse inden for 3D-print, konstateres det.

Folketinget har i forbindelse med den seneste finanslov afsat 2,6 millioner kroner som tilskud til oprettelsen af lab'et på Campus Frederikssund.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik