Teknovation Logo
robot

 
  • Lettere materialer i transport medvirker til øget energieffektivitet og dermed reduceret CO2-udledning, fremhæver den tyske minister for økonomi og miljø Robert Habeck.

22. marts 2024, kl. 14:47 

5. letvægtstræf i Hannover

Den 23. april, i forbindelse med Hannover Messe 2024, holdes for femte gang i forbindelse med messen "Lightweighting Summit"-konference. Anvendelse af stadig lettere materialer har stor indflydelse på reduktionen af CO2-udledning, fremhæves det.


Hannover Messe har tradition for at samle alverdens underleverandører, ikke mindst inden for metal og plast, og den 75. udgave er ingen undtagelse, når den holdes i dagene 22. til 26. april.

I de senere år er underleverandørområdet også blevet supporteret af en større konference, arrangeret af den tyske forbundsregerings økonomi- og miljøministerium, der i år finder sted for femte gang, og skubber til anvendelsen af stadig lettere materialer i særligt transportsektorerne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Blandt årets indlægsholdere er præsidenten for Fraunhofer, professor, Dr.-Ing. Holger Hanselka, der deltager i en paneldiskussion, som også omfatter Leigtweight Construction Alliances talsmand, professor, Dr.-Ing. Markus Milwich.

Deres oplæg følges op med fem case-eksempler på letvægtskonstruktioner i forskellige materialer, og viser deres bidrag til reduktion af CO2-udledning, og tendenserne inden for forskning og udvikling, når det gælder området for letvægtskonstruktion.

Programmet omfatter også et indlæg ved direktør, dr. Anna Kleissner, Econmove GmbH, som aktuelt har udviklet en letvægtskonstruktion for satellitter, fremhæver det tyske ministerie for årets letvægtskonference, der holdes 23. april i forbindelse med Hannover Nesse 2024.

Messens største sektor er desuden industriel automation, med mere end 4.000 af industriens førende producenter på plads såvel som en Energy-sektor i tre haller, hvor der blandt andet stilles skarpt på brændselsceller, vindmølleenergi og PtX med meget mere. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik